27 Eylül 2011 Salı

içim boğum boğum olurken dışımda olanlar not:1


***Piskürütü çaya banıp banıp yemek can'dır. Kim ki piskürütünü çaya banıp düşürmeden ağzına götürebiliyor, işte o kişi benim için yüceliyor. Ulu bir insan oluyor gözümde. Çaya banılacak piskürütümü paylaşmaktan nefret ederim. O yüzden iş yerinde zulaya yatarak yerim o caaaanımm piskürütümü.Ne vakit görse biri beni zulaya yatmışken, çok pis bakarım kendisine. İsteyemez ,utanır yani,öyle böyle değil.Benim kıymetlim, canım piskürütüm..ve ne zaman bitse bir paket piskürütüm çaya banıp banıp yediğimde içimi bir hüzün kaplar, bir dahaki sefere buluşmak için sabırsızlanırım.


Aklıma gelmişken ;

*** Pazardan aldığın 5 kilo barbunyayı temizleyip, elinde dağ gibi  barbunya çöpü , bi gıdımcıkkkkk , mini minnacık barbunya içi kalıyor yaa işte o an hayattan çok pis tiskinesim geliyor!

***Ben iftar vaktinden sonra keyif yapmak için dolaştığım sahilde , bir yandan ilahi söyleyip , bir yandan çekirdek çitleyen grup öbeğini gördüm yaa , yok arkadaş daha da şaşırmam hiç birşeye!




6 yorum:

nil dedi ki...

delü,o piskürüt mü? Resmen hazine o hazine,negro hıııımmm,ye tabi,verme kimseye:) yapılır mı bu bana be:) afiyet olsun zulacı:P

Gülçin dedi ki...

sen gel ciğerimi vereyim sana nilüm:) ama önce ben geleyim değil mi?:)

nil dedi ki...

gel tabi bekliyoz,ayrıca verme bana negro böhüüü,kilo vercem ben:)

Burcu.. dedi ki...

Delisin. Resmen delisin :)))

yeliz dedi ki...

ahhah aynı ben yeminle gizl yiyorum yavrum gülçinim öperim

Özlem Zeynep dedi ki...

ya senin barbunya için hissettiklerini ben ıspanak için hissediyorum. al getir eve temizle et miniminnak bisey kalsın geriye. piskürüt daldırma olayını bir ben sevemedim bu hayatta sanırım. çocukluğuma inmem gerek :)