17 Ekim 2011 Pazartesi

şöyle böyle!

***kaşının kuyruğu önemlidir. olsa da olur olmasa da olur diyemezsin kaşının kuyruğu için. gözün canıdır kaşın kuyruğu. olmadımı gözün hiç bir manası kalmaz. göz gözlükten çıkar, kirpik öylece mal mal durur karşında. anlıyacağınız hafta sonu kaşının kuyruğu giden insanım ben.zavallıyım, bedbahtım, hüzünlüyüm, sümüklüyüm...o mahalle kuaförünü önce allah'a sonrada dostlara havale ediyorum. allah yerin dibine soksun o'nu. yer yarılsın yerin içine girsin.ağzı bölersin, gözü pörtlesin, niye çünkü benim gözümün nuru kaşımın kuyruğunu yok ettiği için. kuyruk acısı zormuş aa dostlar! ben yandım siz yanmayın .gitmeyin bilmediğiniz her kuaföre.hele ki benimkine hiç gitmeyin...ne yapsam olmuyor..çok içim yandı çok!

*** şarkı ezberlemek öyle kolay bir iş değildir.çok taktir ederim şarkı ezberleyenleri ben. hele topluca söylerken ezberlenen şarkıyı , tamda bilmediğim yerinde mırıl mırıl ederken arkadaşının fark etmesi çok koyar insana. aslında orda ne dendiğini anlamamaşındır, ama kendince birşeyler katmışındır oraya. sonra da "aaa ben böyle biliyordum" demeye getirirsin.çok pis g*t olursun aslında orda. içten içe de kıskanırsın, yüceltirsin arkadaşını bildiğini gördüğünde. ne garip!

***önlük mönlük kalmadı artık! siyah önlük 2 sene giydim. 3. sene mavi önlüğe geçtim. ama benden önce geçen öğrencileri kıskandım. içim ezildi onlara karşı. istedim almadılar. sonra mecbur kaldılar. ama şimdi kalmadı öyle şeyler. üzülüyorum ben.

*** hergün 7 saat, haftada 35 saat,ayda 182 saat ,senede yaklaşık 2184 saat trafikte vakit geçiriyorum. o yüzden otobüste uyumak can'dır diyorum. ne vakit otobüste uyuyan bir insan görsem çok sevinirim.amma kolay değildir otobüste uyumak. binbir çeşit yolu vardır uyumanın. cama yaslanmaca, yanındakinin omzuna düşmece, salya akıtmaca, kendi horultuna uyanmaca...yollar zor! olsun..uyumaya devam..

4 yorum:

Jise-İklim dedi ki...

Gülçin,
Alpay Erdem tadında olmuş şerefsizim, çok keyif aldım okurken : )

Gülçin dedi ki...

alpay erdem benim tadımda :P öperim

Betül Atmaca dedi ki...

Çok keyifli yeni yazılarını bekliycez artık gülmek için :)

nil dedi ki...

Hergün yaz diyorum sana:))))

Susam yağı sür:)))